УПРАВИТЕЛЯ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ У МІСТІ ЩАСТЯ ПРИЗНАЧЕНО

2018-02-08

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЩАСТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРИЗНАЧИВ УПРАВИТЕЛЯ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ У МІСТІ ЩАСТЯ


У місті Щастя відбувся конкурс із призначення управителя багатоквартирних будинків. Конкурсною комісією прийнято рішення про визначення переможця конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку КП «ЖИЛБУДСЕРВІС».
Ураховуючи рішення конкурсної комісії, виконавчий комітет міської ради вирішив призначити управителя багатоквартирного будинку та затвердив форму договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком, що буде підписуватись окремо для кожного з будинків. Додатком до кожного договору є «Розрахунок ціни на послугу з управління багатоквартирним будинком та перелік складових послуги за 1 кв.м.; З 29.01.2018 року по 30.01.2018 року були укладені договори між виконавчим комітетом Щастинської міської ради та КП «ЖИЛБУДСЕРВІС».
Якщо протягом дії договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, укладеного за результатами конкурсу, співвласники приймуть рішення про зміну форми управління багатоквартирним будинком або про обрання іншого управителя, співвласники мають право достроково розірвати такий договір, попередивши про це управителя, призначеного на конкурсних засадах, не пізніш як за два місяці до дня розірвання договору.
Потрібно розуміти, що в умовах нестабільної ситуації міська рада діє згідно з законодавством та на конкурсних засадах призначила управителя багатоквартирних будинків міста. У подальшому мешканці багатоквартирних будинків мають можливість самостійно обирати форму управління їхнім будинком (створювати ОСББ чи вибрати більш оптимального управителя, того, хто буде чи дешевше чи якісніше надавати послуги з утримання будинків).
За детальною інформацією про перелік послуг із управління багатоквартирним будинком Ви можете звернутися до виконавчого комітету Щастинської міської ради за тел: 96-08-53 або до КП «ЖИЛБУДСЕРВІС» за тел: 96-06-31.