Заступник керівника Щастинської міської ВЦА Світлана Клімкова та працівники соціальних служб обговорили розширення роботи Центру соціального БФ «Слов’янське серце» на території Щастинської громади.

2021-07-02

Люба розмова про спроможність та потужність будь-якої громади завжди торкнеться основного її багатства – молоді та дітей.

Саме про найуразливіших дітей Щастинської громади: сиріт, багатодітних, малозабезпечених, жертв домашнього насильства, а ще про роботу міжнародних проєктів в цьому напрямку розповідала Нєсговорова Ніна, координаторка проєкту «Надання доступу вразливим дівчаткам і хлопчикам, які постраждали від кризи, до якісних послуг, що враховує вік і стать, в рамках програм соціального супроводу».

Наразі цей проєкт реалізується в Трьохізбенці та Кряківці. Він багатогранний, уміщує індивідуальний супровід дітей соціальними працівниками та підтримкою психолога.

Сьогодні заступник керівника ВЦА Світлана Клімкова та працівники соціальних служб ВЦА обговорювали розширення роботи Центру соціального БФ «Слов’янське серце» на території Щастинської громади. Планується впровадження двох напрямків. Перший – соціальний супровід найбільш вразливих дітей та їх сімей, термін його реалізації 2021 рік, з продовженням на подальший строк.

Другий – протягом чотирьох місяців буде підтримка сімей школярів «Ранець до школи».