Запрошують взяти участь у змаганнях мешканців Східній України в регіональному конкурсі літературної творчості «Кальміюс»

2017-09-21

Запрошують взяти участь у змаганнях мешканців Східній України в регіональному конкурсі літературної творчості «Кальміюс».

Конкурс запрошує до участі як аматорів, так і досвідчених майстрів слова. Номінації: «Поезія для дорослих», «Проза для дорослих», «Поезія та проза» для дітей і підлітків, «Драматургія» для дітей та дорослих, «Публіцистика».

Мета конкурсу:  активізація творчих зусиль громад Донеччини, Луганщини, Харківщини, Дпіпровщини та Запорізького краю, виховання любові до слова, виявлення та підтримка літературно обдарованих мешканців Сходу.

Роботи приймаються до 15 жовтня 2017 року в електронному вигляді із супровідними документами, написані та оформлені українською мовою. На конкурс приймаються тільки оригінальні твори, які раніше не друкувались.

11 листопада визначаються переможці в кожній номінації та в разі художньої вартості поданих творів тексти підтримуються друком в літературно-мистецькому часопису.

Сторінка конкурсу:

https://www.facebook.com/kalmiusukraine/