Заклади освіти Щастинської громади відзавтра продовжуватимуть працювати в звичному режимі

2021-09-26

Заклади дошкільної та загальної середньої освіти Щастинської громади, підпорядковані відділу освіти, культури, молоді та спорту Щастинської міської військово-цивільної адміністрації , у «жовтій» зоні продовжать працювати в очному режимі, оскільки ліцеї досягли потрібного рівня вакцинації, а дитячі садки та 1-4 класи ліцеїв працюватимуть стаціонарно згідно рішення Державної комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За інформацією начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Яни Морозової, в усіх ліцеях громади щеплено 80% працівників.

Також, в понеділок відновить роботу дошкільний навчальний заклад ясла-садок "ІВУШКА".

Нагадаємо, що 21.09.2021 року Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановила «жовтий» епідеміологічний рівень по всій території України з 00:00 годин 23 вересня. Обмеження не застосовуватимуться, якщо 80% викладачів і працівників шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів, академій, університетів та інших закладів освіти вакциновані від COVID-19 або перехворіли не більше, ніж півроку тому.