Вступ за спрощеною процедурою до найстарішого університету Луганщини

2017-07-04

Освітній центр ЛНУ «Донбас-Україна» надає можливість абітурієнтам з непідконтрольної території та території розмежування вступити за спрощеною процедурою до найстарішого університету Луганщини

Освітній центр ЛНУ «Донбас-Україна» надає можливість вступити за спрощеною процедурою до найстарішого університету Луганщини випускникам 2017 року та минулих років, місцем проживання яких є непідконтрольна територія та населені пункти території розмежування Луганської та Донецької областей.

Програма доступної освіти для абітурієнтів із Луганської та Донецької областей розроблена Міністерством освіти та науки України за підтримкою фонду «Відкрита політика» та впроваджена у вступну компанію 2016 року.

«У минулому році за допомогою цієї програми до нашого університету вступили понад 200 абітурієнтів, майже всі на бюджетну форму! Хочеться акцентувати, що наш університет обрала найбільша кількість абітурієнтів, з тих що скористалися цією програмою по всій території Україні. І це не випадково – наш університет готує фахівців за 86 спеціальностями, які охоплюють майже всі напрямки вищої освіти в Україні. Навчання в нашому університеті поєднує 96 річні традиції та сучасні інновації, що забезпечує конкурентоспроможність наших випускників» - розповідає ректор університету Сергій Савченко.

Скористатися можливістю вступу за спрощеною процедурою можуть жителі непідконтрольної території та особи, які переселилися з цієї території після 01.01.2017 року; та жителі населених пунктів, що знаходяться на лінії зіткнення, де неможливо забезпечити стабільний освітній процес (завизначеним списком).

Потрібно підкреслити, що перелік населених пунктів Луганської області, жителі яких можуть скористатися цією програмою у вступну компанію 2017 року значно розширено так, до списку включено всі населені пункти Станично-Луганського та Попаснянського районів, розширено список населених пунктів Новоайдарського району; перелік населених пунктів Донецької області залишився без змін.

У цьому році наш освітній центр «Донбас-Україна» працюватиме з 19 червня по 30 вересня 2017 року.

Увага!Для вступу на місця державного замовлення денної або заочної форм навчання подати документи та скласти іспити потрібно до 27 липня 2017 року.

«Для того, щоб вступити до нашого університету за програмою доступна освіта «Донбас-Україна» необхідно всього три кроки:

- зателефонувати до освітнього центру та отримати відповіді на питання що виникли,

- взяти необхідні документи та приїхати до нас у м. Старобільськ,

-  обрати одну з 86 спеціальностей нашого університету, скласти іспити та стати одним із численної родини студентів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка!» - розповідає проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Ужченко.

 

Ми запрошуємо абітурієнтів, які закінчили школу у цьому році або у попередні роки. Абітурієнтів, які мають атестат державного зразка або не мають його. Абітурієнтів, які реєструвалися на ЗНО й склали його успішно та тих, хто не реєструвався чи не пройшов тестування. Для звернення до нас, навіть, необов’язково мати паспорт громадянина України, достатньо свідоцтва про народження!

В університеті розроблено алгоритм дій для різних категорій вступників за цією програмою:

Якщо у Вас немає атестату державного зразку – Ви проходити ДПА з української мови та літератури, й історії України та складаєте вступний іспит за профілем обраної спеціальності.

Якщо у Вас є атестат державного зразку – Ви складаєте вступні іспити з української мови та літератури, історії України та профільного для обраної спеціальності предмету або надаєте результати ЗНО за 2016 або 2017 роки. Можлива комбінація іспитів та результатів складеного ЗНО.

 

«Уся процедура разом із складанням вступних іспитів до університету триває1–2 дні.На час складання іспитів абітурієнтам, за необхідністю з їх батьками, надається гуртожиток. Наші консультанти зустрінуть Вас та нададуть допомогу у вирішенні побутових питань.

Використай свій шанс завдяки програмі доступна освіта «Донбас-Україна»!

Наша освіта – гарантія Вашого успіху!

Ми чекаємо саме на Вас!

 

Графік роботи

освітнього центру«Донбас – Україна»

ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка»:

o        з 19.06.2017 до 30.09.2017 – з 08:00 до 17:00, 

o        субота – з 09:00 до 15:00.

 

Адреса:

м. Старобільськ, пл. Гоголя, 1,

навчальний корпус № 1, перший поверх.

E-mail: m19050829@gmail.com

 

За інформацією звертатися за телефонами

освітнього центру «Донбас–Україна»: 

050-767-10-66, 096-023-14-34, 099-944-42-68, 093-779-15-54.

 

Офіційні сторінки в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/groups/669819803219578/
https://vk.com/club144811940