В Україні стартує онлайн-платформа для розвитку талантів дітей

2021-09-27

З 20 вересня Представництво ЄС в Україні запускає онлайн-платформу EU TALENT.Space . Мета проєкту – об’єднати дітей в унікальну спільноту за інтересами і створити можливість для розвитку їхніх творчих здібностей. Долучитись до платформи зможуть діти віком від 6 до 16 років, участь – безкоштовна.

Учасники EU TALENT.Space можуть випробувати свої сили в чотирьох креативних сферах: музика, танці, малювання та кулінарія. Кожний тематичний блок включатиме майстер-класи і творчі завдання від відомих українських інфлюенсерів: гітариста Матвія Монакова, кондитерки Софії Теребової, хореографа-постановника Дані Демехіна та художниці Євгенії Логай. По завершенню всіх етапів, за результатами виконання фінального завдання, найкращих учасників нагороджуватимуть призами від Представництва ЄС в Україні. Конкурсна програма триватиме з 20 вересня до 7 жовтня. Надалі платформа буде функціонувати необмежено.


Щоб взяти участь та випробувати свої таланти у конкурсі EU TALENT.Space, необхідно:



- Обрати напрям відповідно до інтересу.

- Пройти серію відео-уроків.

- Зареєструватися на конкурс та виконати завдання.





«З кожним роком серед дітей все більш популярним стає прагнення до саморозвитку та вдосконалення своїх здібностей. Пандемія, а також економічні та урбаністичні проблеми сприяли закриттю багатьох гуртків. Тому ми вирішили запустити онлайн-платформу EU TALENT.Space, де діти зможуть розвивати свої таланти навіть в умовах карантинних обмежень», – наголошують у Представництві ЄС.



Окрім творчої частини, учасники платформи зможуть пройти спеціальний євроквіз на знання країн Європи та отримати корисні матеріали від партнерів Creative Europe і House of Europe.