В Трьохізбенці з’являться адресні таблички.

2021-09-29

Селище Трьохізбенка знаходиться в зоні бойового конфлікту безпосередньо на лінії розмежування. З 2014 року Трьохізбенка неодноразово піддавалась артилерійським обстрілам, в наслідок чого було зруйновано 30 та пошкоджено близько 350 будинків.

Більша частина пошкодженого житла була відновлена завдяки допомозі міжнародних гуманітарних організацій.

Проте під час відновлення домівок впорядкування нумерації будинків та назв вулиць і провулків не проводилось.

Відсутність адресних табличок та будь-яких покажчиків ускладнює процес орієнтування в селищі, площа якого досить велика, що позначається на оперативності та ефективності роботи співробітників швидкої допомоги, ДСНС, комунальних служб, поліції, чисельних гуманітарних організацій, які працюють в селищі.

Завдяки конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками 2021», який проводиться в рамках співробітництва між компанією ДТЕК і Щастинської міської територіальною громадою, Громадська організація «Промінь Трьохізбенки» разом з ініціативними мешканцями громади в найближчий час встановлюватимуть в Трьохізбенці адресні таблички.

Ми впевнені, що дана ініціатива покращить доступ мешканців Трьохізбенки до медичних послуг, послуг, які надають робітники соціальних та комунальних сервісів.