В Щасті відзначили День Конституції та День молоді

2021-06-27

Сьогодні вранці на головній сцені міста, звучали вітання від керівника Щастинської міської військово-цивільної адміністрації, голови Щастинської районної державної адміністрації та голови Щастинської районної ради.

Олександр Дунець: 25 років тому Україна ухвалила свою Конституцію. Цей документ, після Акту про проголошення незалежності України, став другим наріжним каменем у будівництві української демократії. Основний закон України складається з 161-ї статті. Конституція говорить про права і свободи українців, про повагу та гідність, недоторканість житла і право на свободу думки та слова, територіальну цілісність та недоторканність існуючих кордонів, про невід’ємне право на життя кожної людини в Україні і багато чого іншого, що притаманно конституціям виключно демократичних суспільств.

Щоденний обов’язок громадянина України плекати принципи, які закладені в Конституції, щоб вони були не лише на папері, а стали дороговказами для українців на непростому шляху до будівництва української держави.

З Днем Конституції, дорогі українці!

Слава Україні!Героям Слава!

Завершив першу частину урочистостів, спів народного ансамблю «Черемшина».

Ввечері друга частина заходу розпочалась з футболу, спортивної зони для дітей та вручення грамот активній молоді від Щастинської міської військово-цивільної адміністрації.

8 різноманітних локацій чекало на молодь та дітей, кожен мав можливість обирати найцікавіше

 

Живою музикою порадували місцеві виконавці. Можна було почути відомі світові хіти та авторські пісні від гуртів «Arthaus» та «Soul threads».

Вони по-справжньому запалили стадіон не залишивши глядачів байдужими та викликали шквал оплесків.

Коли сонце почало заходити і спека вже не була відчутною, на місцевому пляжі мешканці громади зіграли у волейбол

 

А завершив сьогоднішній день, дискотека