В Щасті облаштували екологічно-безпечний ігровий дитячий простір на території ясла-садка «Зірочка».

2021-10-27

22 жовтня 2021 року ГО «Зірочка» урочисто відкрила проект, який став успішним кроком до створення безпечного та екологічного середовища для дітей.

Керівник Щастинської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець звернувся до вихователів, громадських активістів, дітей з вітальними словами та зазначив, що ініціативи, спрямовані на підтримку інтересів дітей, завжди підтримуються в першу чергу та будуть і в подальшому займати пріоритетні напрямки розвитку Щастинської громади.

Очільник громади також наголосив на перспективах впровадження Бюджету участі у наступному році та запросив мешканців  вже зараз накопичувати цікаві ідеї для розвитку Щастинської громади.

149,60 тис.грн. –  бюджет проекту «Облаштування екологічно-безпечного ігрового дитячого простору на території ясла-садка «Зірочка».

Відтепер старі,  небезпечні автопокришки щезлі з двору садка. Ми разом виховуємо у дітей екологічне мислення. Яскраві кольори встановленої альтанки будуть додавати дітям настрій для розвиткових занять просто неба. Міцні дерев’яні столи із лавками, встановлені тут же біля альтанки, стали місцем роботи з дітьми та їх батьками. Пісочниці закритого типу замінили застарілі та дійсно небезпечні дворові знаряддя минулого віку.

Зміни тривають, а самі головні змінотворці – це мешканці громади, ініціативні та небайдужі люди.