В рамках обмінного візиту «Огляд кращих практик співпраці влади, громадськості та бізнесу на Сході України» журналісти з різних регіонів відвідали Щастинську громаду

2021-12-01

Сьогодні, 1 грудня, в ході знайомства із Щастинською громадою журналісти відвідали  ЦНАП та міську публічну бібліотеку. Крім того, гостям презентували проєкти, реалізовані місцевими громадськими організаціями.

 

Супроводжуючи представників медіа, керівник Щастинської міської військово -цивільної адміністрації Олександр Дунець  у форматі неформального діалогу, розповів з якими  труднощами довелося зіткнутися під час реалізації створення ЦНАПу в Щасті та акцентував увагу на питаннях, які необхідно вирішити наразі. 

Організаторами та співорганізаторами туру стали Програма ООН з відновлення та розбудови миру та їх партнери у Луганській і Донецькій областях, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Департамент масових комунікацій ЛОДА, Сєвєродонецька районна державна адміністрація.



Основна мета туру представників журналістської спільноти з усієї України – побачити як живуть і розвиваються громади на «лінії розмежування». В першу чергу журналістів цікавили результати проєктів, спрямованих на місцевий розвиток в контексті національної єдності та громадської безпеки, а також приклади успішної співпраці ОГС, бізнеснесу та влади.