Відбулась оперативна нарада

2017-02-09

Сьогодні, 09.02.2017р., відбулась рзширена оперативна нарада. На неї були присутні 20 керіників підприємств, організацій та підприємці міста. Захід був присвячений обговоренню проекту плану проведення міських заходів на 2017 рік.

                                                                      

На нараді виступив в.о.міського голови, секретар ради Богиня О.О. По перше, він акцентував увагу присутніх на необхідності здійснювати превентивні дії проти ожеледиці. Потім згідно теми, висловив свою точку зору з приводу існуючої тенденції в організації та проведенні міських свят, звернувся до керівників організацій та підприємців з побажанням активніше брати участь у міських заходах, в самих різних формах.

На нараді присутнтнім було запропоновано обговорити загальний формат проведення державних та міських свят, з включенням нових форм, таких як ярмарки-продажі, майстер-класи з виготовлення декоративно-прикладних виробів. У зв'язку з цим, було поставлено питання про бажанне притягнення до міських заходів всіх умільців міста, району та популяризації серед населення різних ремесел та ужиткового мистецтва.

Запропоновано, зокрема, приурочити та організувати до певних свят ярмарку-продажу квітів, декоративно-прикладних виробів, винограду, саморобних ялинкових прикрас та новорічних листівок, а також провести в січні фестиваль "Коляда". Всі ці названі форми вимагають тривалої підготовки, насамперед від учасників, яким потрібен час для підготовки.

Також всім підприємцям було запропоновано більш активно брати участь в організації виїзної торгівлі під час міських свят, розширення асортименту товарів, що продаються, художнього оформлення торгової точки, а також продажу різних товарів для свят.

Директор КП "Продторг" висловила побажання, щоб в сценарную канву свята були включені також торгові точки, об'єднуючи тим самим всіх присутніх. Начальник ВП-1 Какшаров М.М. запропонував урізноманітнити свята, залучаючи артистів з боку, розширюючи види спортивних змагань, консолідуючи громадськість для створення молодіжних зон відпочинку, таких як, мотузкове місто, велотреки і багато іншого.

Діалог відбувся. Були висловлені зауваження та пропозиції. За результатами наради присутнім буде розісланий проект плану проведення міських заходів на поточний рік для опрацювання та внесення відповідних змін. Чекаємо також і Ваши пропозиції!