Відбулась нарада за участю заступника керівника Щастинської міської військово-цивільної адміністрації з підготовки до опалювального сезону

2021-07-06

До обговорення долучилися представники комунальників, освітян та лікарні.

Протягом зустрічі обговорили стан підготовки до опалювального сезону 2021-2022 р.р. в освітніх закладах, лікарні Щастинської громади та багатоквартирного житлового фонду міста. Згідно з наданою інформацією, робота у цьому напрямку йде за планом.

В ході засідання були обговорені питання щодо передачі котелень лікарні та відділу освіти культури молоді та спорту, а також озвучено етап, на якому перебуває підготовка до осінньо-зимового сезону.

- Щастинська міська військово-цивільна адміністрація прийняла на баланс котельні, та має передати їх відділу освіти, культури, молоді та спорту, а також лікарні. На якій стадії процес передачі та чи є персонал який обслуговуватиме котельні? - запитав заступник керівника Щастинської міської ВЦА Владислав Лаврик.

- Передача котелень в процесі підписання актів, отримали ключі та до п’ятниці маємо завершити передачу котельні. По персоналу - плануємо взяти трьох операторів на сезонну роботу з подальшим навчанням, - прокоментував Олег Супрун, генеральный директор КНП Щастинська міська лікарня.

За інформацією Сергія Пахольчука, генерального директора КП «Жилбудсервіс», комунальниками проводяться профілактичні роботи водопровідно-каналізаційного господарства. Відпрацьовуються звернення громадян. Триває підготовка техніки до осінньо-зимового сезону. Заготовлюється посипний матеріал та шанцеві механізми. На наступне засідання буде надано графік обстеження будинків. Також незабаром буде проведено тендерну процедуру закупівлі робіт на капремонт покрівель трьох будинків.

Директор КП «ЩТЕК» Олександр Скуратов повідомив, що у квітні місяці ними проведено гідравлічні випробування теплової мережі в результаті якої було виявлено 40 поривів, 30 з них усунули, наразі тривають роботи по усуненню ще десяти. Зроблено чергову повірку 57 загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії. Найближчим часом розпочнеться робота по їх встановленню на свої місця. Працівниками КП «ЩТЕК» встановлено 8 загальнобудинкових теплових лічильників в багатоповерхівках. Для 100% оснащення житлового фонду міста Щастя тепловими лічильниками, залишилось встановити 23 одиниці, що планується зробити до початку опалювального сезону. В серпні планують ще раз провести випробування теплової мережі.

До опалювального сезону за результатами наради відповідальним особам поставлені першочергові задачі і окреслені завдання на перспективу, встановлено терміни їх виконання. Наступну зустріч призначено за 2 тижні.