У Щастинському дошкільному навчальному закладі "Зірочка" створили корекційно-розвивальний простір для дошкільнят з порушенням мовленнєвого розвитку.

2021-11-10

Влітку цього року ініціативна група у складі: Мельніченко Євгенія, Гладка Ольга, Назарова Наталія, Коваль Ольга, Несвіт Дар’я-перемогла з проєктом «Створення корекційно-розвивального простору для дошкільнят Щастинської громади з порушенням мовленнєвого розвитку».

В рамках цього проєкту було придбане логопедичне обладнання для корекційної роботи вчителя – логопеда, лялькові театри та музичні інструменти, інтерактивна дошка та оргтехніка. Педагоги ДНЗ «Зірочка» вже використовують придбані матеріали для занять з дошкільнятами.

Діти залюбки беруть участь у заняттях з використання інтерактивної дошки. Лялькові театри та музичні інструменти відкривають дітям світ казки та музики. А вчителі – логопеди професійно використовують логопедичні посібники та обладнання на заняттях.

Обладнання придбано в рамках міні-ініціативи/проєкту «Створення корекційно-розвивального простору для дошкільнят Щастинської громади з порушенням мовленнєвого розвитку» у межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.