У Щасті відзначили День Єднання українців

2022-02-16
Сьогодні рівно о 10:00 одночасно з усіма населеними пунктами України на площі Миру міста Щастя було піднято Державний Прапор України та виконано Гімн України.
Присутніми на урочистості були представники адміністрації, навчальних закладів, комунальних підприємств та установ, військові, поліція, МНС.
 
 
«Сьогодні ми вперше відзначаємо День Єднання українців, але насправді ми об’єдналися ще у 2014 році, коли країна-агресор розпочала війну. Та хай вороги розуміють, напасти на наші землі не так просто. Ми є нація, ми є народ, який здатний виборювати свою свободу, який виборював її протягом багатьох століть.
Свободу, яка полита кров’ю наших героїв, кров’ю цивільного населення, дітей України, ми не віддамо нікому і це мають розуміти всі!
Саме для цього ми сьогодні тут зібрались, щоб ще раз показати що немає в нас окремо ні півдня, ні заходу, ні сходу, ні півночі, а є держава Україна, яка єдина і неподільна, і є народ, який звик вирощувати хліб, жити вільно, виховувати дітей, працювати і вибудовувати світле майбутнє» - з такими словами звернувся до присутніх керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець.
«Ми знов стоїмо перед загрозою великої війни, сьогодні нам дісталась роль вистоювати демократію не тільки України, але й Європи, а можливо й усього світу.
Єднаймося і будемо непереможні! Слава Україні! Героям слава!» - додав Олександр Дунець.
 
 
 
 
ФОТО ЗВІТ за посиланням https://www.schastye-rada.gov.ua/city/gallery/den-dnannya-ukra-nts-v