ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ МІНІ-ГРАНТІВ «МІСТО СВОЇМИ РУКАМИ»

2013-08-12

 

 

ТРЕНІНГ ДЛЯ переможців Конкурсу міні-грантів

 «Місто своїми руками»

 

12 серпня в м.Щастя в будинкуПалацу культури відбувся тренінг «Основи роботи в громаді» для представників 6 проектів-переможців Конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками».

Тренери Спілки громадських організацій «Фундація Локальних Ініціатив Донеччини»  навчали переможців, як залучати до діяльності своїх проектів інших мешканців громад, «Золотому правилу комунікації», будувати ефективну співпрацю з органами місцевої влади та бізнесу, знаходити та правильно використовувати ресурси громади для розвитку території. Під час практичних занять учасники тренінгу займались аналізом видів місцевих ресурсів та розробили плани по залученню додаткових можливостей для своїх міні-проектів.

Нагадаємо, що з 20 липня розпочалася реалізація проектів переможців Конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками». Міні-гранти на втілення цікавих ідей отримали громадські ініціативи з 13 міст присутності енергетичної компанії ДТЕК: Курахове, Зугрес, Кіровське, Добропілля, Моспіно (Донецька область), Енергодар (Запорізька область), Зеленодольск, Павлоград, Першотравенськ, Тернівка (Дніпропетровська область), Щастя, Свердловськ, Ровеньки (Луганська область).

Організаторами Конкурсу міні-грантів виступили міські ради за фінансової підтримки компанії ДТЕК. Адмініструє Конкурс Спілка громадських організацій «Фундація Локальних Ініціатив Донеччини» (СГО «ФЛІД»). Навчання переможців Конкурсу відбувається за фінансової підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» МФ «Відродження».