Сьогодні, 1 червня, в місті Щастя розпочало роботу відділення Пенсійного фонду

2017-06-01

Сьогодні, 1 червня, в місті Щастя за адресою: вул. Спортивна, буд.3.,

розпочало свою роботу відділення Пенсійного фонду України в Новоайдарському районі. Його графік роботи: понеділок, вівторок, п’ятниця, з 9:00 до 16:00.

Це довгоочікувана подія у житті наших городян. Відтепер вони можуть не затрачувати свій час та кошти на поїздку у Новоайдар за будь-якою довідкою чи вирішення питань з пенсійного забезпечення.

З ініціативи влади міста, за підтримкою керівництва району та управління Пенсійного фонду була вирішена ця гостра проблема. Зараз  не тільки щастинці, а і переселенці, мешканці прилеглих населених пунктів, зможуть задовольнити свої потреби у пенсійному забезпеченні. Виконуючий обов’язки міського голови, секретар ради Богиня О.О. на відкритті розповів присутнім гостям з району та області, що питання створення свого пенсійного відділення ставилося ще з 2014 року.

Начальник обласного Управління Пенсійного фонду України в Луганської області Шарунова О.Л. відмітила особливості роботи у Щасті, а начальник районного Управління Пенсійного фонду Коробко О.А. доповнила, що приблизно 6 тис. осіб відтепер зможуть обслуговуватися на місці, не виїжджаючи до Новоайдару. Особливість події також підкреслив голова Новоайдарській РДА Сергієнко В.В., зокрема він зауважив на необхідності повного забезпечення оргтехнікою фахівців. Це повинно сприяти бистрому та якісному обслуговуванню громадян, пояснив голова району.

Олено Олександрівно Коробко більш детально розповіла щодо питань, які можливо вирішити на прийомі у Щасті:

-         Поновлення пенсійного забезпечення для внутрішньо переміщених осіб;

-         Правова оцінка документів для призначення та перерахунку пенси;

-         Надання довідки про отримання пенсійної виплати;

-         Консультації щодо розрахунку суми начислення пенсійного забезпечення;

-         Оформлення способу виплати пенсії;

-         Оформлення виплати на поховання.

Ще зранку вишикувалася черга літніх людей, які бажали попасти на прийом, тож  побажаємо плідної роботи фахівцям Пенсійного фонду, а нашим пенсіонерам гарного здоров’я та довголіття.