Щастя відвідали Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно з Прем’єр-міністром Литовської Республіки Інгрідою Шимоніте.

2022-02-11

Сьогодні, 11 лютого у ході робочої поїздки в Луганську область Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно з Прем’єр-міністром Литовської Республіки Інгрідою Шимоніте ознайомилися з роботою КПВВ «Станиця Луганська» та оглянули сервісну зону КПВВ «Щастя».

Денис Шмигаль підкреслив, що спільний візит на контактну лінію з керівником литовського Уряду вкотре демонструє скоординованість та єдність наших партнерів перед нинішніми загрозами.

«Україна має потужну підтримку від Литви та від пані Прем’єр-міністра. Литва передає нам як зброю оборонного призначення, так і вакцини, якими будуть щепитися люди, зокрема, з тимчасово окупованих територій. Це велика кількість вакцин Johnson & Johnson — достатня для того, щоб ми могли надати відповідні сервіси й послуги українцям на цих пунктах пропуску», — зазначив Прем’єр-міністр України.

Денис Шмигаль також подякував Литві за надання гуманітарної допомоги, зокрема для розбудови соціальної інфраструктури на постраждалих українських територіях.