Щастинською міською військово-цивільною адміністрацією проводиться робота щодо забезпечення функціонування аптечних пунктів в цілодобовому режимі.

2021-06-08

Порушене питання було всебічно розглянуто з представниками аптечного бізнесу, але його вирішення залежить від добровільної згоди, які з об’єктивних причин (відсутності кадрів, коштів, небезпеки з боку нетверезих осіб та осіб, які знаходяться під дією наркотичних засобів для найманих працівників) не дають згоди на цілодобове функціонування аптечних пунктів.

Втручання військово-цивільної адміністрації в режим роботи будь-яких об’єктів сфери обслуговування законодавчо заборонено.

У зв’язку з відсутністю на сьогоднішній день, аптек та аптечних пунктів з цілодобовим графіком роботи, а саме роботи в нічний час, досягнуто згоди і запропоновано керівництвом КНП «Щастинська міська лікарня», що кожен громадянин може звернутися до приймального відділення КНП "Щастинська міська лікарня» та отримати невідкладну допомогу у чергових лікарів, включно із безоплатним отриманням ліків першої необхідності.

У разі тяжкого стану, що унеможливлює звернення до лікаря,-телефонувати за номером 103 з метою отримання невідкладної медичної допомоги.