20 липня в приміщенні Щастинського центрального палацу культури відбулось п'яте засідання Громадської ради.

2021-07-23
Участь у засіданні приймали:
Керівник Щастинської міської ВЦА Олександр Дунець, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Ірина Костенко, начальник служби у справах дітей Шоха Оксана, Тюрін Володимир та Болотова Олена.
На зустрічі члени Громадської ради вирішували організаційні питання та заслухали начальників соціальних установ щодо подальшої роботи КУ «Центр надання соціальних послуг», та служби у справах дітей.
Щодо вирішення організаційних питань - було обрано секретаря ГР, ним стала Галина Калініна та голову ГР, ним став Андрій Гундертайло.
Щодо роботи КУ "Центр надання соціальних послуг", заслухали Ірину Костенко, яка розповіла про створену комунальну установу та її подальшу роботу, а Оксана Шоха, розповіла про роботу служби та особливості категорій населення , з якими служба працюватиме, а саме, те що у Щастинській міській територіальній громаді- 47 неблагополучних сімей, 1 сім'я з прийомними дітьми і дуже потрібна патронатна сім'я, для влаштування вилучених із неблагополучних сімей, дітей, для тимчасового перебування.
Керівник Щастинської міської ВЦА Олександр Дунець відповів на питання членів ГР щодо трасформації закладів загальної та середньої освіти до 2024 року, стосовно ремонту доріг в Щастинській громаді, а також обговорили питання нарахування субсидій мешканцям громади.
В кінці дискусії та обговорень, голова комітету з питань соціальної сфери ГР Галина Краснощок, запропонувала співпрацю з КУ «Центр надання соціальних послуг» та службою у справах дітей, для більш реальних кроків у допомозі вразливим верствам населення щодо інформування про створені служби та їх повноваження.