ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ, ЩОДО РОЗРОБКИ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ «ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН М.ЩАСТЯ»

2021-07-30

   У зв’язку з розробленням містобудівної документації «Генеральний план м.Щастя» розташованому в Щастинському районі Луганської області для оновлення містобудівної документації з розширенням межі населеного пункту, благоустроєм існуючих територій з метою врахування громадських інтересів під час розроблення Генерального плану з 30.07.2021 по 30.08.2021 проводиться обговорення проекту.

   Генеральний план населеного пункту розробляється та затверджується в інтересах відповідної територіальної громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

   Генеральний план населеного пункту є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови та іншого використання території населеного пункту.

   Генеральний план населеного пункту складається з графічної частини проекту (схеми) та текстової частини проекту (пояснювальної записки).

   Генеральний план визначає основні принципи і напрямки планувальної організації та функціонального призначення території, формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

    Підстава для проектування - Розпорядження керівника військово-цивільної адміністрації м. Щастя Новоайдарського району Луганської області від 22.12.20 № 260.

   Замовник генерального плану - Щастинська міська військово-цивільна адміністрація Щастинського району Луганської області.

   Строк визначений для проведення процедури громадського обговорення 30 днів.

    У зв'язку із запобіганням поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), громадське обговорення проекту ГП проводиться виключно у формі надання письмових зауважень і пропозицій, у тому числі в електронному вигляді. Пропозиції та зауваження надаються в письмовій формі на електрону адресу 43982093@mail.gov.ua (з посиланням на державні будівельні норми, пункти Закону) в робочі дні 30.07.2021 по 30.08.2021 тел. для довідок (0642)960108); (0642)960853.

   Відповідальний за організацію розгляду пропозицій - відділ земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору, економіки та сільських територій та відділ житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Щастинської міської військово-цивільної адміністрації.