На обласному турнірі щастинські шахісти зайняли призові місця

2018-02-08

4 лютого на обласному турнірі щастинські шахісти зайняли призові місця. В суботу, 4 лютого 2018 року, в місті Щастя відбувся обласний турнір з шахів. Федерацію шахів Східно - Українського регіону представляли спортсмени з трьох районів Луганської області.


Турнір пройшов в доброзичливій атмосфері. Учасники, серед яких були майстри та розрядники, показали цікаву гру. За результатами турніру президент Федерації В.В. Поляков нагородив його переможців. Перше місце зайняв представник Щастинського шахового клубу «Ферзь» Ігор Щєрбінін. Наші сусіди із Станиці Луганської - друге, це Олег Дьяков (ШК «Шураві») та третє місце, котре розділили між собою Віталій Аулов (ШК «Ферзь») та Олексій Король (ШК «Шураві»).

Ігор Щєрбінін - перше місце

переможці турніру

Поляков щиро привітав переможців, усіх учасників та побажав їм яскравих шахових перемог та приємних емоцій. В свою чергу, президент щастинського шахового клубу «Ферзь» Крук М.Ю. подякувала всім спортсменам та тим, хто був причетний до створення клубу. «Турбота міської влади, волонтерська робота, благочинність міжнародних організацій, а саме Mercy Сorps та Help Age International, - розповіла Марина Юріївна, - надали змогу не просто об’єднатися шахістам під гостинною покрівлею Палацу Культури, закупити інвентар, учбову літературу, але і розвивати інтелектуальний простір міста, демонструючи мешканцям майстерню спортивну гру».

В планах клубу – охоплення дитячої аудиторії, організація дорослої та дитячої команд, участь у змаганнях на всіх рівнях, та підтвердження спортивних розрядів. А бібліотека з шахів, яка була заснована за допомогою Червоного Хреста та міжнародної організації Mercy Corps, поповниться згодом літературою з теорії та історії шахів.