Керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець відвідав військові підрозділи з нагоди свята.

2021-10-13

З давніх-давен Пресвята Богородиця вважається покровителькою козацького війська та всього українського народу. Символічно, що 14 жовтня, у свято Покрови, відзначають День захисника та захисниці України.

Сьогодні, на передодні свята керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець відвідав військові підрозділи, які виконують бойові завдання на території Щастинської громади.

Він привітав військовослужбовців з прийдешнім святом та побажав всім міцного здоров'я, родинного затишку та Божого благословління.

"Сьогодні, стоячи тут на сторожі миру та безпеки наших мешканців, виборюючи незалежність та територіальну цілісність України, ви маєте, як ніколи відчувати підтримку тих, хто поряд: своїх побратимів, своїх рідних, а головне - українського народу " - сказав Олександр Дунець.

 

До привітань також доєдналося місцеве підприємство Агролугань. На знак підтримки і шани захисникам, його керівник Рустам Бондаренко передав військовослужбовцям до завтрашнього святкового столу подарунки місцевого господарства.

14 жовтня- ще одна нагода віддати належне тим, хто оберігає наш мир і спокій та вшанувати світлу пам’ять тих, хто вже не з нами.