Громадська організація «Мрії нашого міста» розпочинає проєкт «Натхнення: Центр громадського дозвілля задля сприяння соціалізації людей вразливої категорії, поліпшення психологічного стану людини».

2021-09-20
У Щастинській громаді триває реалізація проєктів Громадського бюджету.
Три громадські організації за результатами конкурсу грантів «Підтримка партисипативних бюджетів 2021» впроваджують проєкти, які отримали підтримку мешканців Щастинської громади під час голосування за проєкти Громадського бюджету.
Сьогодні, 20 вересня 2021 року, громадська організація «Мрії нашого міста» провела перше засідання волонтерів-керівників гуртків проєкту «Натхнення: Центр громадського дозвілля задля сприяння соціалізації людей вразливої категорії, поліпшення психологічного стану людини».
Жінки, які ділитимуться своїми знаннями та досвідом, мріями і талантами, обговорювали свої навчальні та дозвільні програми.
Різноманіття інтересів літніх людей вражає. Не тільки рукоділля та квітникарство цікавлять щастинців, а також фітнес, мистецтво здорової їжі, шахові баталії, література та багато іншого. Головне, що кожна з цих активних жінок стане центром тяжіння для інших, які зосталися сам на сам з самотністю та бажають жити активним соціальним життям.
Вітаємо керівників громадської організації «Мрії нашого міста» Наталію Бойко і Олександру Соколенко з початком проєкту! Наразі перша закупівля вже відбулася – матеріали для рукоділля готові для майстринь. Попереду отримання обладнання для пошиття одягу та в’язання речей.
Проєкти громадського бюджету впроваджуються за програмою малих грантів та адмініструються Isar Ednannia в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.