Громадські організації почали проводити тренінги

2017-07-27
Громадські організації почали проводити тренінги  

     Громадська організація «Культурна Фортеця» в рамках проекту  «Організація культурно-просвітницького дискусійного майданчика «Життя Щастя»" за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках програмної ініціативи  «Громадські ініціативи нової України» організувала проведення  тренінгу на тему « Культура діалогу» .  Мета тренінгу «Культура  діалогу»  -  навчити мешканців міста майстерно спілкуватись, плідно та конструктивно вести розмови, попереджати конфлікти.  Це унікальна можливість для слухачів змінити свої погляди на звичайну розмову, опанувати базовий рівень знань про діалог.  

   23 липня 2017року  відбувся тренінг «Культура діалогу». На тренінг прийшли мешканці міста різного віку, але головне, кожен хотів навчитися чомусь новому, поспілкуватися в неформальній обстановці,  зробити для себе якісь висновки про звичайний діалог, розібратися в тому, чому нас іноді не хочуть слухати, відчути різницю між діалогом та монологом,получитивідповідіна важливіпитання«як попередити конфлікти та не допустити сварок», «як конструктивно та плідно проводити розмови».

    Тренінг був пізнавальним і цікавим, інформація подана в дуже доступній формі. В кінці тренінгу визначили для себе завдання на майбутнє – вчитися  домовлятися, чути інших і розпізнавати пріоритет між особистими інтересами та потребами.

 

За інформацією Калініной Галини - керівниці проекту