Дотримання "Мінських угод"

2016-07-19

На лихо жителів України в 2014 році бойові загони «русского мира» вторглися в Крим і на Донбас під приводом захисту місцевих жителів від «фашистів», «бандерівців» та інших порожніх страшилок путінської пропаганди.

Наслідки цього «захисту» страшні й трагічні. Тисячі людей Донбасу загинули, пропали безвісти, втратили здоров’я, залишилися без даху над головою та засобів до існування. Замітаючи сліди своїх злочинів, духовні та світські «батьки» цього страшного Армагеддону роблять усе можливе, щоб уникнути відповідальності, сховати кінці своїх діянь якомога глибше. При цьому викликає обурення той факт коли вони перекладають свою провину на українців: ніби це українські військові виселяють мешканців зі своїх будинків для задоволення власних потреб, а не через путінських загарбників тисячі українців стали вимушеними переселенцями; ніби Україна відвернулась від своїх громадян, а не озброєні проросійські терористи знищили економіку Донбасу і таких прикладів багато.

Однак життя підказує, що маховик історії завжди виносить на поверхню правду й розвінчує брехню з усіма її наслідками. Потрібен лише час, а час, як відомо, працює на правду, а значить – на Україну.