До 14 лютого, Міжнародного дня дарування книг, Служба у справах дітей Щастинської міської військово-цивільної адміністрації започатковує акцію «Подаруй дитині книгу»

2022-01-11

Міжнародний день дарування книг –свято для всіх, хто вміє і любить читати, розширювати свій кругозір, подорожувати у всесвітах, вигаданих талановитими письменниками. У цей день прийнято абсолютно безоплатно вручати книги, насамперед, дітям.

Служба у справах дітей Щастинської міської ВЦА опікується дітьми, що перебувають на її обліку, а саме: дітьми-сиротами, дітьми, які позбавлені батьківського піклування та дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Ці діти-наша спільна відповідальність в громаді, тому співробітники Служби започатковують акцію «Подаруй дитині книгу» та закликають долучитися до неї всіх бажаючих. Саме книги допомагають розвинути інтелект, поглибити знання та виховати моральні якості.

В акції вже прийняли участь співробітники Щастинської міської військово-цивільної адміністрації, які закупили та передали книги для дітей.

Книги прийматимуть до 14 лютого 2022 року за адресою Служби у справах дітей: м.Щастя, вул. Рєспубліканская, 27 тел для довідок (099) 039-14-10.

Ви також можете скористатися Програмою “єПідтримка”, яка ініційована Президентом України та стартувала 19 грудня 2021 року і триватиме впродовж 2022 року, в рамках якої можна подарувати книжки дітям.

Участь у програмі можуть взяти повнолітні громадяни, які пройшли повний курс вакцинації, що підтверджується відповідним сертифікатом у мобільному застосунку “Дія” і просто небайдужі люди.

Проявіть добру волю і подаруйте книгу тим, хто цього потребує!