Дітей з соціально вразливих категорій привітали з Днем Святого Миколая Чудотворця

2017-12-19

Дітей з соціально вразливих категорій привітали з
Днем Святого Миколая Чудотворця

Наближаються новорічно-різдвяні свята, довгоочікувані усіма дітками та дорослими. І недарма, вони несуть атмосферу чарівності, добра і милосердя.Першим завітав до дітей Святий Миколай, це улюблене свято відмітили у Щастинському Палаці Культури 18 грудня. В цей день було запрошено дітей, які перебувають під опікою та з сімей, котрі опинилися у складних життєвих обставинах. Традиційно маленькі мешканці міста отримали від виконавчого комітету Щастинської міської ради солодкі подарунки та взяли участь у захоплюючому новорічному дійстві.
Святковий настрій створили учні Щастинської школи естетичного виховання та творчих колективів Палацу Культури. В виконанні хору пролунали пісні про ангела, Святого Миколая, а танцюристи, маленькі та більш дорослі, так витанцьовували, що не можна було всидіти на місці.
Як завжди, небайдужих не було, уся малеча прагнула побувати в гущі святкових подій. Тому маленькі гості з задоволенням взяли участь у конкурсах та декламуванні віршів. Тепер маленькі щастинці з нетерпінням чекатимуть новорічних свят.