"Богданове щастя"

2017-09-22

В четвер, 21 вересня, в Палаці культури відбулась зустріч активістів та молоді із кінорежисером Ларисою  Артюгіною, автором документального фільму "Богданове щастя".

Кінорежисер розповіла присутнім про свій шлях громадського діяча довжиною в три роки, починаючи з 2014, коли вона почала свій  марафон соціальних проектів. Розмова йшла про життя на Сході України, волонтерську допомогу та людські судьбі.

 Лариса говорила з щастинцями про Миколаївку, в якій йшли зйомки фільму "Богданове щастя" та відновлення силами громадської організації, яку вона очолює, трьох шкіл в Станічно-Луганському районі.

Глядачам було запропоновано для перегляду не лише  "Богданове щастя", а також рекламні ролики соціального напрямку для дитячої аудиторії. Після перегляду відбулось онлайн-обговорення з Будинком Вільної Росії (м. Київ).

Залишається додати, що гостей запросила Громадська організація «Культурна фортеця», яка проводить свої заходи в рамках проекту «Організація культурно-просвітницького, дискусійного майданчика «Життя Щастя» за підтримки програмної ініціативи «Громадські ініціативи нової України» Міжнародного фонду «Відродження».