7 лютого відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Щастинської міської ради VIскликання

2017-02-07

Сьогодні, 7 лютого, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Щастинської міської ради VIскликання. Із 11 членів виконавчого комітету прийшло на засідання 11. Засідання пройшло в жвавій обстановці, питання обговорювалися у конструктивному руслі.

На початку засідання в.о. міського голови О.Богиня поставив питання щодо ожеледиці та подолання її наслідків.

Перше питання «Про схвалення та винесення на розгляд Щастинської міської ради проекту рішення «Про затвердження «Положення про надання грошової допомоги громадянам виконавчим комітетом Щастинської міської ради»

докладала спеціаліст – юрисконсульт Тімофєєва Ю.О. Свої зауваження відносно вищевказаного проекту рішення зробив головний лікар Щастинської міської лікарні О.Г. Супрун. Згідно цих зауважень було вирішено, що лікарі розроблять до Положення  список захворювань, лікування яких потребує надання грошової допомоги. Проект рішення в цілому було прийнято одноголосно.

Друге питання «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у межах території м. Щастя» докладав спеціаліст 1 категорії з благоустрою міста та екології Бондаренко Н.І. При обговорюванні було піднято питання будівництва сміттєсховища у Петропавлівці, розробка проекту якого була ініційована обласною радою. Також обговорювалась доцільність будівництва заводу по переробці сміття повного циклу у місті Щастя. Обговорення другого питання закінчилось одноголосним голосуванням за прийняття рішення.

Третє питання «Про зміну правового режиму на жилу площу за адресою: м. Щастя, кв. Енєргєтіков, 3/68» також було прийнято одноголосно.