25.05.2017 року о 10:00 в малому залі Будинку культури відбулась чергова LXXVІІ сесія Щастинської міської ради VI скликання.

2017-05-25

25.05.2017 року о 10:00 в малому залі Будинку культури відбулась чергова LXXVІІ сесія Щастинської  міської ради VI скликання. 

Усі рішення, внесені до порядку денного, прийняті, за виключенням питання  "Про надання згоди на передачу комунального майна територіальної громади м. Щастя, яке знаходиться на балансі КП « Жилбудсервіс ».", яке набрало всього 7 голосів.

З звітами по результатам діяльності комунальних підприємств виступили керівники. Звіт «Про роботу відділення поліції № 1 Новоайдарського ВП ГУНП в Луганській області» викликав загальний інтерес. Так, депутати запитували стосовно злочинності в місті та боротьби з наркоманією. Начальник відділку Кокшаров М.М. відповів по обидвом темам, опоненти зостались задоволені наданою відповіддю. Також в сесійної залі було задано питання по КП «Продторг». Азартні ігри та розпивання спиртних напоїв на території ринка буде припинятися. В цьому напрямку допоможе чергування наряду поліції.

Загалом чергова сесія пройшла конструктивно.