Відбувся мітинг з нагоди шостої річниці визволення міста Щастя

2020-06-14

Сьогодні, 14 червня 2020 року, відбувся мітинг з нагоди шостої річниці  визволення міста Щастя. У сквері Пам’яті керівник військово-цивільної адміністрації міста Щастя Дмитро Скворцов, керівний склад Щастинського підрозділу прикордонників, Польовий Гетьман особливого козацького округу у зоні ООС Віктор Ткаченко віддали шану тим, хто воював під Щастям та тим, хто загинув під час АТО.

До монументу загиблим воїнам АТО було урочисто встановлено корзину квітів. Від імені прикордонників, батальйону ЗСУ «Айдар», громадських активістів та мешканців міста в знак вдячності за збереження міста у межах української держави, присутні поклали букети квітів на сірий граніт меморіалу.

Майже кожний із присутніх поділився спогадами о минулому, думками о сьогоденні та  розповів свою особисту історію визволення міста. Учасники тих подій шестирічної давнини, котрі приймали участь у визволенні міста, генерал козацтва, луганчани, які тепер стали щастинцями, представники громадської спільноти – усі істинні патріоти, для яких любов до України це життя, єдність поглядів та віра у  майбутнє країни.

 

 

Вітаємо усіх мешканців міста Щастя із святом!