Особистий прийом громадян провів заступник голови Луганської ОДА Клименко Ю.Ю.

2017-03-30

Особистий прийом громадян провів заступник голови Луганської ОДА Клименко Ю.Ю.

 

30.03.2017  в місті Щастя відбувся особистий прийом громадян. Його вів заступник голови Луганської обласної державної адміністрації з питань безпеки та громадського порядку Клименко Ю.Ю. До приїзду керівництва області готовились. Так громадяни заздалегідь приходили до виконавчого комітету та писали заяви щодо питань, потребуючих негайного рішення. Кожна людина піднімала декілька «гарячих» тем.

Всього прийшли на особисту зустріч чотири людини та троє передали свої заяви та клопотання. Насамперед звернення торкалися потреби в матеріальної допомозі. Розмір пенсії, а заяви надійшли від літніх людей, не позволяє пройти лікування. Ліки, котрі необхідно приймати кожен день при системних захворюваннях, не по кишені пенсіонеру. А тому на очах жінок бриніли сльози, котрі вони марно пробували сховати.

Заступник голови Луганської ОДА прийняв ці заяви та уважно вислухав усі зауваження. Згідно означених питань, Клименко Ю.Ю. довів до відома громадян своє доручення щодо розгляду надання матеріальної допомоги  директору департаменту соціального захисту населення Луганської обласної державної адміністрації Поліщук Олені Андріївні та заступнику директора департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації Рибалці Ользі Юріївні.

Такий же значний блок зайняла проблема не отриманої частиною мешканців нашого міста пенсії за червень 2014 року. Сергієнко В.В., котрий теж був присутнім на особистому прийомі, пояснив ситуацію щодо виплати пенсії в районі за цей період. А заступник голови Тюрін В.П. доповнив щодо цієї проблеми, зазначив однак, що статистичних даних та списків людей, котрі отримали пенсію за даний час, не має. Клименко зазначив, що потрібно просити уряд вирішити це питання та виплатити «зниклу» пенсію.     

Цього дня також були озвучені цікаві рішення щодо допомоги декільком громадянам. Наприклад, голова Новоайдарській РДА запропонував використати статус пільгової категорії, звернувшись на допомогу  до служби Новоайдарській райдержадміністрації «Безоплатна правова допомога».

Усі заяви та документи передані для опрацювання до Луганської обласної державної адміністрації. Будемо чекати не тільки відповідь, а і конкретну допомогу.

Виконавчий комітет Щастинської міської ради