26 січня відбулась чергова LXXІІІ сесія Щастинської міської ради VI скликання

2017-01-26

26 січня відбулась чергова LXXІІІ сесія Щастинської міської ради VI скликання. Були присутні на засіданні сесії 22 депутата, відсутні 7. Головував Богиня О.О., секретарем сесії була обрана Нескреба О.П. В залі були присутні депутати, спеціалісти виконавчого комітету Щастинської міської ради та громадяни міста.

Сесія розпочалась з ознайомлення депутатів з системою електронного поіменного голосування. Богиня О.О. розповів про принцип роботи нової системи голосування та наголосив, що вже на LXXІІІ сесії нова система буде випробувана. Депутати цілком схвалили це нововведення, та після внесення змін та доповнень до Регламенту Щастинської міської ради VIскликання, успішно користувалися електронною системою голосування. Зараз до опублікування результатів голосування буде доступний документ, що експортується з загальної електронної системи голосування і потім завірений підписом секретаря сесії.

Понад питань, затверджених порядком денним, на сесії було розглянуто питання «Щодо заходів, що вживаються для недопущення занесення та розповсюдження збудника африканської чумі свиней у м. Щастя», як найважливішу та найактуальнішу проблему на сьогоднішній день.

Усі питання порядку денного були схвалені та прийняті депутатами. 

                                                                             Ознайомлення депутатів з системою електронного поіменного голосування

             Сесія розпочалась

Засідання тимчасової робочої групи з розробки змін до Регламенту роботи Щастинської міської сесії

Електронне голосування розпочалось