ЗАПРОШУЄМО ВАС ВІДВІДАТИ ВИСТАВКУ МЕДУ 01.09.2018 РОКУ З 15.00 ДО 18.00 НА ПЛОЩІ МИРУ м. Сєвєродонецьк

2018-08-31
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛУГАНЩИНИ ТА ГОСТІ! ЗАПРОШУЄМО ВАС ВІДВІДАТИ ВИСТАВКУ МЕДУ 01.09.2018 РОКУ З 15.00 ДО 18.00 НА ПЛОЩІ МИРУ м. Сєвєродонецьк  В РАМКАХ ФЕСТИВАЛЮ «МУЗИКУ ЧУТИ СКРІЗЬ СТІНИ».



З метою підтримки бджолярів Луганщини та поширення культури бджільництва, в рамках фестивалю «Музику чути скрізь стіни» буде проходити Виставка меду, на якій будуть представлені різні види перевіреного натурального меду, пилок, перга, прополіс, маточне молочко, сотовий мед, віск, забрус та інша продукція бджільництва з Сватівського, Кремінського, Біловодського, Міловського та Новопсковського районів. Учасники виставки – представники Громадської організації «Асоціація бджолярів Луганщини «Медова Артіль» та Громадської спілки «Луганська обласна спілка пасічників».

Також, на заході буде представлена продукція пасіки «Медове джерело». Підприємство є великим виробником меду та продуктів бджільництва, єдиним в Україні виробником натуральної косметики на їх основі (медові скраби для тіла, мило ручної роботи, гелі для душу, омолоджуючі медові маски, маски проти випадіння волосся, бальзами для губ). Наявний великий асортимент екологічно чистої та натуральної продукції. Єдине підприємство, яке має повний цикл виробництва від отримання сировини до переробки у продукцію, привабливу для споживача. Також підприємство пакує свою продукцію у сувенірні набори hand-made з національним колоритом. 

Виставка меду – чудовий захід, де ми можемо підтримати виробників бджолопродукції Луганщини,ознайомитися з їх потенціалом, придбати продукцію, яка зміцнює імунну систему, підвищує імунітет, покращує обмін речовин, отримати корисні поради від пасічників, обмінятися досвідом.