Велика Пасха: це, насамперед, традиція робити добрі справи - візит голови Луганської обласної державної адміністрації Сергія Гайдая до міста Щастя.

2020-04-17
Велика Пасха: це, насамперед, традиція робити добрі справи -  візит голови Луганської обласної державної адміністрації Сергія Гайдая до міста Щастя.

 

Напередодні Великодня до дітей сиріт Щастинської обласної санаторної школи приїхав голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай. Робочий візит очільника області став святом для сімнадцяти дітей, які зосталися на карантині у санаторній школі.

Сергій Гайдай особисто вручив кожній дитині традиційний духмяний куліч та побажав дітям, вихователям та вчителям самі головні цінності -добра, здоров’я, миру та процвітання. Він висловив сподівання, що приїде до дітей санаторної школи ще не раз.

Також керівник області зазначив на необхідності зосередити увагу профільних відомств та департаментів на підтримці розвитку дітей сиріт, дітей, які позбавлені батьківського піклування або знаходяться у санаторній школі за медичними показниками.