Візьми участь у Всеукраїнському таборі "Вартові безпеки"

2019-03-21

Шановна молодь нашої області (міста, ОТГ)!

Інформуємо Вас, що Міністерство молоді та спорту України у співпраці із Департаментом сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації та Департаментом Патрульної Поліції України планують у Донецькій області, орієнтовно у ІІ декаді липня 2019 року проведення Всеукраїнського табору, спрямованого на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Вартові безпеки (далі – Табір)».

Зазначений захід проводиться з метою залучення мешканців до національно-патріотичного виховання, створення позитивного іміджу українського військовослужбовця, а саме патрульного поліцейського серед дітей та молоді, що сприятиме підготовці молоді до захисту незалежності та територіальної цілісності у складі державних органів і громадських формувань.

Основні завдання:
- провести практичні заняття для молоді із домедичної підготовки;
- відпрацювати основи військово-спортивної підготовки, тактичних занять;
- зміцнити в молоді компетенції, які сприятимуть всебічному розвитку особистості, зміцнять громадсько-державницьку позицію;
- фізично та морально загартувати молодь на засадах українських національних цінностей;
- збільшити чисельність молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Учасники: для участь у таборі необхідно створити відеоролик, направлений на вирішення певної важливої соціальної проблеми, що стосується особистої безпеки молоді та її оточення. Відео роботи приймаються до 1 червня 2019 року.
Вимоги до відео:
1. При підготовці матеріалів повинні бути враховані умови ефективної реклами: - робота, її зміст, сюжет дія сценічних осіб і персонажів не повинні суперечити Закону України «Про рекламу» від 03.07.1996 р. № 270/96.
2. Заборонено у відеоролику демонструвати елементи жорстокості, насильства, порнографії, цинізму, приниження людської честі та гідності.
3. Зміст відеороботи має розкрити гостру соціальну проблему, на вирішення якої спрямований ролик.
4. Посилання на відеоролик (формат AVI/MP4/MOV хронометраж не більше 90 секунд) розміщується у гугл-формі за посиланням https://bit.ly/2DAaXlS.

Участь у таборі безкоштовна!!!
Лист-підтвердження про відібраних учасників буде надіслано додатково.

За додатковою інформацією можна звернутись до відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту за тел.: (044) 289 08 30 konovalyk@msms.gov.ua (Коновалюк Ольга).