В суботу останній дзвоник пролунав для випускників Щастинської обласної школи-інтернату

2018-05-29

В суботу останній дзвоник пролунав для випускників Щастинської обласної школи-інтернату. На свято завітали не тільки батьки вихованців, а й представники міської та районної влади, ДТЕК, поліцейські Новоайдарського відділу поліції та Головного Управління області.
Усміхнені вихованці, одягнуті у яскраві вишиванки, вчителі та вихователі поряд зі своїми дітлахами, батьки та бабусі, стрічки та шари, як звична ознака свята, а ще господарі свята – схвильовані випускники.  Недарма директорка школи Горбенко Олена Вікторівна пишається своїми вихованцями. Хлопці та дівчата, різного віку, в цей день на святковій лінійці, були нагороджені похвальними листами, які вручав особисто голова райдержадміністрації Сергієнко В.В. Педагогічний колектив Щастинської обласної школи-інтернату доклав чимало зусиль в цьому учбовому році для впровадження новацій в навчальному процесі, внесення різноманітності в життя своїх підопічних.
Щирий спів та  посмішки випускників 2018 року не зоставили байдужими нікого. Пролунав останній дзвоник, в синє небо полетіли повітряні кульки - як мрії, як побажання наснаги, терпіння, віри в себе, оптимізму. 

Побажаємо випускникам щастя! 
 

ФОТО ЗВІТ