В Щасті відзначили 23-ї річницю Дня Конституції України

2019-06-27
В Щасті відзначили 23-ї річницю Дня Конституції України.

Заходи відбулися у Щастинському Палаці культури, куди прийшли представники міських підприємств, установ та організацій, а також громадські активісти. В заходах взяв участь заступник губернатора області Геннадій Іваненко. Він тепло привітав щастинців із державним святом, зазначив та підкреслив неабияку значимість прийняття Конституції України –  Основного закону нашої країни, який окреслив суверенну волю українського народу до побудови соціальної, правової та демократичної держави.

Окрім того, Геннадій Іваненко та Вікторія Гриб, керівник Департаменту соціальних проектів ТОВ «ДТЕК Енерго», наголосили на необхідності процесу децентралізації та створення ОТГ з центром у місті Щастя.

Конституція України визначила важливими цінностями – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання, - з такими словами до всіх присутніх звернулась в.о. керівника ВЦА міста Щастя Світлана Клімкова.

Вона привітала громадян та гостей міста, а також від імені військово-цивільної адміністрації висловила Подяку кращим працівникам комунальних підприємств міста: Бєляєвій Тетяні Леонтіївні – інженеру з охорони праці КП «Жилбудсервіс»; Сегеді Олені Миколаївні – лікарю-стоматологу поліклініки КЗ «Щастинська міська лікарня Новоайдарського району Луганської області»;  Тихомировій Людмилі Григорівні – тебельнику КП «Щастинська теплова енергетична компанія».

Державне свято не зосталося поза увагою громадського молодіжного руху, який спрямовує розвиток громадської активності в рамках Конституційних прав та свобод. Молодь презентувала концепцію проведення цьогорічного Всеукраїнського фестивалю «З країни в Україну», основний мотив якого – патріотизм, єднання, любов до Батьківщини.