В Щасті відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України

2021-08-25
В Щасті відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України.

Урочистою ходою представники установ та організацій, військові та громадськість пройшли вулицями міста до площі Миру. Розпочався захід із флешмобу «Україна Єдина».

Потому, відбувся святковий мітинг, де зі щирими словами вітань з нагоди 30-річчя здобуття Україною Незалежності до учасників зібрання звернувся керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр ДУНЕЦЬ: «30-ть років- це мить в історії державотворення, 30-ть років на сьогоднішній день- це вік мудрості, вік, коли держава і людина сформована і розуміє про що вона мріє та ким хоче бути в майбутньому. Сьогодні ми маємо сказати великі слова подяки борцям за свободу, людям котрі в незалежній Україні вирощували хліб, будували підприємства, забезпечували державу всім необхідним, людям котрі в 2014 році встали на захист України, всім хто продовжує боротися та захищати нашу державу. Вітаю вас всіх зі святом! Нехай Бог береже Україну! Слава Україні!»

За особливі досягнення перед містом та з нагоди 30-річчя Дня Незалежності України нагородами та Подяками керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр ДУНЕЦЬ відзначив військовослужбовців, працівників комунальних служб, соціальних працівників, представників галузі медицини, працівників поліції та рятувальників.

Також на святі юні громадяни України отримали свій перший документ- паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.

На заході мешканці та гості міста куштували смаколики з фестивалю вуличної їжі "Їмо своє", приймали участь в майстер-класах, та знайомилися з витворами дикоративно прикладного мистецтва місцевих майстрів.

Продовжилося святкування Дня Незалежності України концертними номерами у виконанні народних, вокальних та хореографічних колективів, а також концертною програмою від фронтмена гурту "КАЙА" Александр Милош

ФОТО ЗВІТ за посиланням: chastye-rada.gov.ua/city/gallery/svyatkuvannya-30-r-chchya-dnya-nezalezhnost-ukra-ni