Урочисте відкриття новорічної ялинки відбулося у Щасті

2021-12-20

У післяобідню пору, 19 грудня, центр міста заполонили мешканці Щастинської громади. На святковий захід з нагоди відкриття новорічної ялинки поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма за участю Святого Миколая.

 

У заході взяли участь керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець та протоієрей Свято-Катериненського храму отець Василій.

Олександр Дунець привітав зі святом дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива, побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.

Також, Олександ Дунець відзначив грамотами та цінними подарунками дітей Щастинської громади за високі досягнення у навчанні, результативну участь у предметних олімпіадах, активну участь у шкільній та позашкільній діяльності.

За краще святкове оформлення підприємств, обєктів торгівлі до Нового 2022 року та Різдва Христова на території Щастинської міської територіальної громади відзначили грамотами та подарунками трьох підприємців.

До вітань долучилися також Святий Миколай та казкові персонажі. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання миру, щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою.

Концертну програму присутнім подарували працівники Палацу культури та активні мешканці громади.

Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески та дитячі вигуки.