Урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

2016-11-21

Урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

 

Сьогодні, 21 листопада, в Щастинському міському будинку культури відбулися  урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи.  У цьому році святоне дивлячись на холодний день, пройшло в теплій дружній обстановці. Учасники флеш-мобу, який відкрив урочистість, завзято дарували своєму глядачеві не тільки фігури танцю, а, насамперед, свій позитив, радість і енергію молодості.

У холі Будинку культури молоді люди, учні, представники громадськості змогли взяти участь в акції "Побажання рідній Україні". Люди із задоволенням розбирали різнокольорові листочки, щоб записати своє найзаповітніше бажання для своєї країні. У подібних акціях зазвичай беруть участь діти, однак, сьогодні охоче підходили до розкладеної на столі карті України і пенсіонери, і військовослужбовці, і молодь - байдужих не було.

А потім тема цього Дня знову зазвучала з вуст молоді - гостей нашого міста дуету та учасників групи фаєр-шоу з Старобільська. Хлопці не просто виконували свої пісні, вони спілкувалися, розповідали про свій особистий досвід, про свою громадянську позицію, можливості самореалізації для своїх однолітків і школярів.

Дипломанти багатьох конкурсів Летючий Сергій (вокал, гітара), Лебідь Олексій (BeatBox, вокал) - дует Flying Swan, а ще Лазарєва Олена - координатор агітпоїзду "Труханівська січ", файерщики Гунько Андрій і Заволодько Тетяна – усі вони однодумці.

 

Виступ, приурочений до Дня, коли демократичні цінності знов і знов переосмислюються, було не формальним, а повним живого діалогу і навіть вогню.