У Щасті відбулися заходи присвячені Міжнародному жіночому дню – 8 Березня

2021-03-05
У Щасті відбулися заходи присвячені Міжнародному жіночому дню – 8 Березня

 

Сьогодні, напередодні жіночого свята, у Щастинському Палаці культури відбулася традиційна зустріч керівництва міста з жінками, які очолюють заклади, установи Щастинської громади та жінками-військовими, які завоювали довіру та шану своєю працею, професійними досягненнями та мужністю – рисою чоловічого характеру у тендітних жінок в формі.  Керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець привітав жінок, сказав дуже щирі слова про сяючий вогник в очах жінки, незгасне стремління до життя, яке надихає чоловіків на вчинки та перемоги.  Шана до жінки – берегині роду знайшла гарячий відгук у прекрасної статі.

Квіти та Почесні грамоти військово-цивільної адміністрації стали чудовим подарунком для присутніх керівниць установ. Урочистий захід завершився чудовим подарунком – піснями у виконанні Міхіної Ганни та Бежанової Поліни.

Із святом 8 березня жіноцтво Щастя вітали в усіх установах та підприємствах, діти у школах та дитячих садочках дарували матусям чудові листівки та малюнки. Саме у цей березневий день місто розквітає посмішками наших чудових жінок, бабусь, дівчат. Побажаємо кожній жінці відчувати свято не лише 8 березня, а щодня та получати  квіти, квіти без приводу.

Ввечері відбудеться святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня, де біля 140 аматорів подарують свій талант та виконавчу майстерність музикантів, танцюристів, вокалістів. Це буде признання у любові мамам та бабусям, згадка про мамину добру казку, її ласкаві руки та добрі очі.

Зі святом, шановні жінки, сестри, бабусі, донечки!