У Щасті розпочинається проєкт «Демонстрація можливостей використання альтернативних джерел енергії шляхом встановлення сонячної електростанції»

2020-08-20

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ МІЖНАРОДНА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ  «МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КОМІТЕТ» починає реалізацію проєкту «Демонстрація можливостей використання альтернативних джерел енергії шляхом встановлення сонячної електростанції».

Цей проєкт реалізується ГО «МЕК» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Метою проєкту є зменшення викидів парникових газів за рахунок можливостей використання енергії сонця.

Проєкт спрямовано на формування екологічної свідомості у мешканців м. Щастя через демонстрацію використання альтернативних джерел енергії. Проведення інформаційної кампанії з популяризації методів енергозбереження та використання відновлювальних джерел енергії, а саме енергії сонця, підвищить обізнаність громадян у напрямку скорочення викидів парникових газів до навколишнього середовища.  Для цього буде  надруковано та розповсюджено 2500 екз. плакатів. Також для виконання мети буде придбано сонячну електростанцію, та ЛЕД ліхтарі зовнішнього освітлення, для потреб 32 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Луганській області, що дасть змогу наочно продемонструвати громаді переваги альтернативного освітлення.

#UNRPP #ВзаємодіяПлюс