Співробітники КП «Жилбудсервіс» вивчають курс з надання першої допомоги!

2019-04-26
Комунальне підприємство вивчає курс з надання першої допомоги!

Центр психосоціальної адаптації м. Щастя (ЦПСА) у співпраці із КП «Жилбудсервіс» провели для співробітників ділянки очисних споруд курс з надання першої допомоги.

«Не потрібно нагадувати, що у нашій місцевості такі знання є необхідними, адже чим більше людей буде володіти знаннями надання першої допомоги, тим більше шанс, що у критичний момент вона буде надана вчасно», - тренер з першої допомоги Ольга Логвінова.

Під час занять учасники відпрацювали навички серцево-легеневої реанімації, зупинки кровотечі, звільнення дихальних шляхів від стороннього тіла. А також, дізнались алгоритм надання першої допомоги дітям, допомоги при травмах та ДТП!

Кожен з нас може стати постраждалим або свідком кризової події, а також кожен може діяти ще до приїзду «швидкої» та врятувати життя. Тому дуже важливо оволодіти навичками надання першої допомоги, щоб вміти допомогти собі і не лякатися допомагати іншим. Курс є практичним, тож під час тренування закріплюється м’язова пам’ять і у критичній ситуації ваше тіло буде знати, що і як треба робити. 

 «Дякуємо керівництву та адміністрації КП «Жилбудсервіс» та ділянки очисних споруд Самойловій Н.І., Сабєльнікову С.М. та Шевцову О.В. за розуміння важливості навчання співробітників навичкам першої домединої допомоги та організацію тренінгового заняття. Також запрошую до співпраці керівників інших установ та організацій нашого міста», - координатор ЦПСА м. Щастя Анастасія Ярошенко.

Нагадаємо, що Курс з першої допомоги є безкоштовним у рамках діяльності Центру психосоціальної адаптації м.Щастя, який працює в рамках проекту «Психосоціальна підтримка осіб, які постраждали в результаті конфлікту в Україні» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International і Мальтійської служби допомоги Україні, який реалізує Психологічна Кризова Служба.