Сім років тому місто Щастя було визволено від російської окупації.

2021-06-14

-Вночі з 13 на 14 червня 2014 року розпочалася наступальна операція по звільненню Щастя.

-З боку захисників втрат не було, не постраждав також жоден мирний мешканець міста.

-При звільненні міста збережені всі будівлі, відновлено контроль над мостом через річку Сіверський Донець та одним із найважливіших стратегічних об’єктів Луганщини — теплова електростанція.

-Вранці 14 травня 2014 року в результаті успішної військової спецоперації над Щастям знову замайорів Український прапор.

На площі Міра сьогодні зібралися мешканці Щастя, учасники наступальної операції батальйону «Айдар» та запрошені гості командир Луганськ 1 підполковник Олександр Твердохліб та заступник командира однієї з бригад, що виконує бойове завдання в районі проведення ООС.

«Відзначати «День визволення міста Щастя» стає доброю традицією, адже для мешканців громади, день його визволення став знаковим на все життя. Сьогодні ми згадуємо події 2014-го року та дякуємо українським захисникам, котрі боролися за майбутнє нашого міста.», - звернувся до присутніх керівник Щастинської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Дунець.

Концертною програмою привітали мешканців Щастя місцеві творчі колективи та запрошені виконавці- Григорій Вагапов "Вперше чую" та Сергій Василюк "Тінь Сонця".