Проєкт, якого чекають усі щастинці «Платформа громадського здоров’я: Розбудова багатостороннього партнерства задля громадської безпеки та соціальної згуртованості громади міста Щастя», розпочався

2020-11-03

Проєкт, якого чекають усі щастинці «Платформа громадського здоров’я: Розбудова багатостороннього партнерства задля громадської безпеки та соціальної згуртованості громади міста Щастя», розпочався.

30 жовтня відбулося засідання тендерного комітету, учасники якого разом із представником від Програми ООН із відновлення та розбудови миру розглядали шість тендерних пропозицій. Усі пропозиції було подано у встановлений термін та відкрито на засіданні. Цінові пропозиції учасників Тендеру пройшли процедуру оцінки та були занесені до таблиці.

Таким чином переможцем тендеру на виконання робіт з капітального ремонту будівель та споруд приміщення дитячої поліклініки за адресою м. Щастя, вул. Донецкая, буд. 97 оголошено ТОВ «Будівельна Група «БУДРЕГІОН», яка запропонувала найнижчу цінову пропозицію та надала усі необхідні документи.  

Що ми отримаємо від реалізації проєкту? Поперед всього впровадження концепції здорового дитинства. «Школа здоров’я», яка в межах проєкту буде створена, поєднає батьків та дітей, сімейних лікарів та вузькопрофільних лікарів КНП "Щастинська міська лікарня», психологів-волонтерів, працівників поліції та дитячих закладів. Нове відреставроване приміщення дитячої поліклініки, з сучасним медичним обладнанням та дизайном, який відповідає тенденціям облаштування дитячих приміщень, дозволить заохотити  батьків до відвідування медиків не тільки при захворювання дитини, а для спілкування, спільної роботи над профілактикою захворювань, розвитку здорової дитини.

Унікальність цього проєкту – спільне фінансування проєкту міжнародною організацією, приватним бізнесом ООО «ДТЕК», військово-цивільною організацією м. Щастя та Новоайдарською РДА.