Привітання з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

2020-06-01

 

Сьогодні, 1 червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей - в Україні святу виповнюється вже 22 роки. А у всьому світі його відзначають вже 61 рік.

День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

В нашому місті є родини, які потребують захисту і підтримки. Це насамперед, діти з багатодітних сімей  - 112, малозабезпечені  - 37, діти-інваліди – 22, діти, які знаходяться під опікою - 21.

Саме сьогодні, у святковий день, представники Служби у справах дітей Луганської ОДА приїхали до наших дітей – сиріт, щоб подарувати їм солодкі подарунки. Ми тільки виходимо з карантинних обмежень і тому не проводиться міське свято, тож діти були задоволені  не тільки подарунком, але і увагою зі сторони обласної служби.

 

 

Дорогі діти! Шановні батьки!   Військово-цивільна адміністрація міста Щастя щиро вітає вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

Бажаємо нашим маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!