Привітання з Днем юриста!

2021-10-08

8 жовтня в Україні відзначається День юриста, який з'явився в календарі України за Указом Президента № 1022/97 від 16.09.1997 р. Це свято, об'єднує юристів різних сфер діяльності, що стоять на захисті прав і свобод українців. День юриста, це професійне свято людей все життя яких підпорядковане гаслу «Знати право, служити праву, захищати право».

Сьогодні, в день професійного свята юристів, хочу звернутися зі словами глибокої вдячності до усіх представників правничої спільноти. Кожен з вас вибрав складну, напружену і відповідальну професію, головне призначення якої – завжди стояти на сторожі Закону та Справедливості. Переконаний, що ви впораєтеся з усіма викликами сучасності.

Бажаю усьому юридичному відділу Щастинської міської військово - цивільної адміністрації, а також працівникам правоохоронних органів, нотаріусам, адвокатам і юрисконсультам - рости професійно, розвиватися у вибраному вами напрямку і залишатися людяними та небайдужими на цьому шляху.

Зичу невичерпного натхнення і професійних перемог. Хай робота завжди дарує приємні емоції та прагнення рухатися вперед до нових вершин! Нехай з Вашою допомогою шальки терезів Феміди завжди схиляються на сторону законності та справедливості.

 

З повагою

Керівник Щастинської міської

військово-цивільної адміністрації

Олександр Дунець