ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

2023-09-27
Повна назва документа державного планування: проєкт Програми економічного, соціального та культурного розвитку Щастинської міської територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024-2027 роки.
 
Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Щастинська міська військова адміністрація Щастинського району Луганської області.
Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»
Щастинська міська військова адміністрація Щастинського району Луганської області оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного, соціального та культурного розвитку Щастинської міської територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2024-2027 роки.
Ознайомитись з повним текстом Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна за посиланням: https://schastinska-gromada.gov.ua/pub-info/67665-strategicna-ekologicna-ocinka-projektu-programi-ekonomicnogo-socialnogo-ta-kulturnogo-rozvitku-shhastinskoyi-miskoyi-ter та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки на Єдиній екологічній платформі «ЕкоСистема».
Пропозиції та зауваження до зазначеного документа просимо надавати до Щастинської міської військової адміністрації Щастинського району Луганської області на ел. адресу: shchastya@loga.gov.ua та до Єдиного реєстру стратегічної
екологічної оцінки протягом 10 днів з дня її оприлюднення.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.