Останнє свято серпня: "До побачення літо – здравствуй школа!"

2017-08-27

До побачення літо – здравствуй школа!

 

Сьогодні, 27 серпня, в Щасті відбулось дитяче свято «До побачення літо – здравствуй школа!». Це не зовсім «шаблонний»  захід, а подовження трьох річної давнини проекту «Свято нашого двора».

За цей час відбулось чимало перемін та локальний спортивно-розважальний формат перетворився в цьому році в міський захід. На нього запросили усіх дітей та їх батьків, із всього міста. Захід розрісся, а організатори та ініціатори зостались теж самі – старший інспектор обласной  екологічної держінспекції Колесніков О.А. та художній керівник Палацу Культури Старченко Л.І.

Так як на свято запросили усіх діточок міста, організатори вирішили проводити його не  у дворі, як раніш, а на колишньому танцювальному майданчику в «старому» парку. Напередодні події прилеглу територію було розчищено від трави та порослі кущів. Та не тільки, діточки прийшли до майданчика, вбраного низкою різнобарвних шарів, які гронами звисали з дерев. Улюблені дитячи пісні усіх поколінь зустрічали батьків та діточок, котрі приїхали в старий парк на своєму транспорті – самокатах та  велосипедах. Тож, спортивна частина заходу розпочалася з вже традиційного велопробігу.

Звісно, в любої дитячої програмі головне місто посідає елемент казки. На цей раз грізна домоправительниця Фрекєн Бок вирішила провести сама свято, за своїм уподобанням. Однак, наші хлопці та дівчатка, здається підкорили посмішками, своєю відкритістю, чудовим настроєм жахливу Фрекєн Бок. Чого тільки не відбувалось на святі – грали діти самі, у команді, команда проти команди, батьки проти батьків, а саме головне - оченята малечі горіли зацікавленістю та радістю.

Саме цього потребує кожна родина нашого міста – щирих позитивних емоцій. Батьки підходили до організаторів та висловлювали їм свою шану та побажання в подальшому розвивати проект дитячого свята. Звісно, що зовсім не просто без підтримки організувати подібний захід. Але, жодна  дитина не пішла зі свята без подарунка – учнівські прилади до школи, магніти із добродушними смайліками та безліч інших цікавих для діточок сувенірів вручено учасникам та глядачам.

Наприкінці вечора,  дорослі пообіцяли дитячі богатирське здоров’я та силушку удалую від кожної з’їденої ложці кулішу. Смачний і обжигающе гарячий куліш припав до смаку всім присутнім на святі.

Ігрові номери змінялись спортивними та громадсько-просвітницькими. Так, Олександр Колесніков  в ігровій формі роз’яснив малечі що саме є екологія, а Максим Кокшаров проінформував присутніх щодо набору у лави дитячої поліції. Можливо саме так - невимушено і легко починаються нові цікаві і дуже важливі проекти для всього міста, для кожного його громадянина, великого і маленького.

Побажаємо успіху в нових починаннях на благо всього міста всім активним і небайдужим людям.

Фотографії будуть розміщено у фотогалереї.